top of page

Bedste refleksvest til løb i 2024 - Vælg den rigtige refleksvest, som passer bedst til dig

Der kan være svært, at vælge den helt rigtige refleksvest til løb. Her får du en god guide til at vælge den refleksvest, som passer dig bedst, når du er ude på din løbe eller powerwalk tur.

 

 

 Det er vigtigt at vide, at der findes mange forskellige modeller og former af refleksveste, som mere eller mindre er beregnet til løb. Der findes refleksveste til løb, som mest af alt minder om en trafikvest, de helt billige. Vi har alle set dem, de er gule eller orange, med store reflekterende bånd på.
Går du en lille smule op i pris og kvalitet får du refleksselen, som er helt genialt både til løb, og andet udendørs aktivitet. Refleksselen er en elastisk overtrækssele, med mange muligheder for tilpasning, så den passer perfekt til kroppen. Refleksvesten med refleksseler passer alle, og koster ofte ikke mere end 100 kr. 

 

Guide: Vælg den bedste refleksvest til løb for dig

Refleksvest sort 11 m. elastik.png

Reflekssele / Refleksvest til løb

Refleksselen lavet i elastisk nylon, og kombineret med refleksvestens 4 spænder, kan den spændes helt tæt på kroppen, så den kan tages oven på alt tøj uanset vejr.

Pink Badge
Stjerne

Bedst til prisen

craft-192480-1850-hero-x-0001_edited.jpg

Refleksjakke / Refleksvest til løb

Refleksvesten er genial til løb og passer både mænd og kvinder. Den er meget let, og sidder godt på kroppen. Den fungerer som en vindbreaker. Derfor er den perfekt til at tage over sit almindelige løbetøj. 
Hele vesten er reflekterende, derfor er ingen itvivl om hvor du er. Så køber du denne, er du sikker på, at blive set.

energetics-414147-182-hero-x-0001.jpg

Refleksselen / Refleksvest med lys til løb

Refleksselen med lysdioder gør billigsterne opmærksomme på dig, allerede inden de lyser de op, med deres lygter. Derfor er denne løbe refleksvest så god. Vi ser dem overalt idag, og er en af de mest fortrukne. 

nike-cu3217-519-front-x-0001.jpg

Løbejakke med refleks - kvinde model

Løbejakken med refleks, er for dem, der gerne vil have en refleksvest i rigtig høj kvalitet. Løbejakken, indeholder små reflekterende detaljer, som lyser kraftigt op når de lyses på, derved ses du tydeligt i mørket.

Hvorfor bruge en refleksvest eller reflekssele til løb?
De rigtige løbesko er vigtige for at vi ikke får ondt i fødder, ankler, knæ eller hofte. De rigtige løbetights er vigtige for at vi kan holde varmen. Men vigtigts af alt, er vores egen sikkerhed og andres sikkerhed. Derfor mener vi, at en refleksvest til løb er et must for løbere. Vi har alle set en løber kun iklædt sort tøj, når vi kører i vores bil. Vi ser ham først til aller sidst, eller også ser vi ham overhovedet ikke. Derfor er det så vigtigt med en ordentlig refleksvest når der løbes i den mørketid.

Ønsker du vejledning til at vælge de rigtige løbesko, så har vi og guide for kvinder - Vælg den rigtige løbesko

Gennemtestet refleksveste til løb 


Vi har testet forskellige refleksveste til løb og eller powerwalk. Alle refleksvestene har det tilfælles, at de lyser rigtig godt op, og reflekterer stærkt lys tilbage, derved skaber de stor synlighed. se fordele og ulemper, for hver refleksvest til løb nedenfor.

Er du helt ny i løb, og vil du gerne lære at løbe 5 km på 8 uger, så kan du igennem blivløbers online løbe univers lær at løbe 5 km på 8 uger.

Du kan også lære at løbe 3 km på 8 uger, hvis du ikke er helt klar til at kaste dig ud i 5 km endnu. Prøv den første træning helt gratis her: Lær at løbe 3 km

1: Reflekssele / Refleksvest til løb

refleksvest sort.jpg

Ulemper

 • Ingen

Fordele

 • Synlighed - God reflekterende

 •  Justerbar refleksvest (kan bruges af alle fra xs til xxl)

 •  Refleksvesten sidder uden på tøjet

 •  Billig - Refleksvesten er billig i forhold til kvalitet

 • Lavet i et elastisk materiale

Pink Badge
Stjerne

Bedst til prisen

energetics-414147-182-hero-x-0001.jpg

2: Lys Reflekssele / Refleksvest til løb og 4 lys dioder

Ulemper

 • Ikke lavet er et elastisk materiale

Fordele

 • Synlighed  - Bedst af alle

 • Lys af 4 dioder, som gør alle opmærksom på at du løber

 •  Justerbar refleksvest (kan bruges af alle fra xs til xxl)

 • Lag - Refleksvesten sidder uden på tøjet.

Pink Badge
Øjeikon

Bedste synlighed

3: Løbejakke med reflekser 

nike-cu3217-519-front-x-0001.jpg

Ulemper

 • Kan ikke justeres i størrelse efter behov

Fordele

 • Synlighed  - God reflekterer lys

 • Kan bruges som vindbreaker

 • Rigtig God komfort

 • Du ligner en erfaren løber

 •  Holder på varmen når det er koldt.

 • Lag - Yderste lag.

craft-192480-1850-hero-x-0001.jpg

4: Løbe refleksvest  

Ulemper

 • Kan ikke justeres i størrelse efter behov

 • Refleksvesten har Ingen ærmer (kan også være en fordel)

Fordele

 • Synlighed  - Meget god reflekterer 

 • Kan bruges som vindbreaker

 • Okay komfort

 •  Holder på varmen midt på kroppen når det er koldt.

 • Lag - Yderste lag.

Vælg den refleksvest som passer dig bedst

Refleksveste til løb, kommer i mange forskellige former. Vælg refleksjakken, hvis du vil se smart ud. Refleksjakker til løb, er lavet i reflekterende materiale, og designet så de sidder godt på kroppen, samt fungerer, som windbreaker. Visuelt ser refleksjakken hammer godt ud, og får dig til at ligne en professionel løber. Du kan også bruge en helt almindelige refleksvest til at løbe med. Dog flagre den ofte, hvilken vi synes er ret irriterende, samt den føles ukomfortabel at have på. Derfor anbefaler vi klart at prøve en af de testede refleksveste, som er nævnt her.

Bliv set med lys i refleksvesten!

Refleksveste til løb med lys i er geniale og gør dig ikke bare synlig når lyset fra bilerne rammer dig, men du gør dig også synlig inden billister lyser på dig. Denne refleksvest til løb ses mere og mere i by billedet, og kan klart anbefales. Med sådan en refleksvest er du helt sikker på at blive set i trafikken.

Vælg refleksvesten der passer til dit budget

Budget: Hvis dit budget ikke er så stort, og du ikke vil investerer mange hundrede kroner i en løberefleksvest, så anbefaler vi klart en reflekssele til løb og/eller powerwalk. Er dit budget tværtimod omkring de 1000 kr. eller derover, kan vi klart anbefalede en reflekterende løbejakke.

Du kan også bruge et diode armbånd

Brug refleksarmbånd med led lys, hvis du ikke er helt til at løbe med refleksvest. Det er et billigt og smart alternativ til refleksvesten. Da den er udstyret med røde LED lys, som synliggøre dig på din løbetur. Lysene kan ses op til en rækkevidde på 200 meter. Armbåndet kommer i onesize, og påsættes på overarmen eller på benene, via den smarte Velcro lukning.

bottom of page