top of page

DE RIGTIGE HØRETELEFONER OG ØREPODS TIL LØB OG POWERWALK

Indeholder reklamelinks

Høretelefoner kommer i mange forskellige versioner, størrelser og udgaver. Her er det vigtigt at du bruger dem, som du er mest komfortabel med. Du kan både vælge mellem hørebøffer, små trådløse pods eller høretelefoner med ledning. Afhængig af om du vil bruge bluetooth eller ej, så finder du her nedenfor anbefalinger til hvordan du køber de allerbedste til dit behov og som du kan bruge på din løbe- og gåture.

Hørebøffer

For dig som bor i byen, hvor du skal udelukke larm og støj, er hørebøffer særligt gode. Hørebøfferne lukker nemlig helt tæt omkring dine øre, og derfor får du en god lyd i dem. Jeg er selv stor tilhænger af hørebøffer da jeg bedre kan fordybe mig i det som der bliver sagt. Hvis du ønsker at bruge dine høretelefoner til at lytte til lydbøger eller podcast vil jeg anbefale dig at skaffe dig et par hørebøffer.

 

Du skal dog være opmærksom på, at du bliver lukket inde i din egen lille verden så snart du iføre dig et par bøffer. Derfor vil jeg anbefale dig ikke at færdes for meget i trafikken med dem på, men hellere bruge dem i skoven og på stier, hvor det ikke er lige så risikabelt at miste opmærksomheden undervejs. Tryk på billederne nedenfor. 

Hørebøffer.png

Trådløse hørebøffer

699 kr

Mine anbefalinger til pods/løbepods

Små pods er en nyere opfindelse som også fås i mange versioner. Her er det vigtigste at du får nogle som sidder godt fast i dine ører, når du er ude at motionerer. For hvis du først taber en i skovbunden, er den næsten umulig at finde igen. Alle pods forbindes med bluetooth. Derfor er det vigtigt at du er opmærksom på at de er ladet op når du skal bruge dem. De har dog næsten alle god levetid på batteri. Men de er afhængige af at du forbinder dem med bluetooth inden du trykker PLAY.
Om vinteren kan du tage pandebånd eller hue på og på den måde sikre at de ikke ryger ud undervejs.

Pods er diskrete og fylder ingenting, så de er nemme at have med på farten og lyden er god i dem (tryk på billederne).
 

Boompods.jpeg
Pods4.png

Trådløs pods med silikoneformede indgange til din øregang

399 kr

Pods2.png

Trådløse pods som hænger sammen bagpå

449 kr

De nemme og billigere høretelefoner

Høretelefoner med ledning er den meget nemme udgave af høretelefoner. Du skal blot sætte ledningen i din telefon og så er du i gang. Her skal du ikke være bekymret for bluetooth, batteri-levetid eller at du mister dem undervejs, da de hænger fast i din telefon. Udfordringen med ledningerne kan dog være at ledningen kommer i vejen for, når du er aktiv og bevæger dig rundt. Derfor er det en god idé at have telefonen i lommen og føre ledningen op under din trøje og op til ørerne denne vej. Så kommer du ikke i slåskamp med ledningen. Jo billigere du køber dem, jo dårligere er lyden også.

 

Når du har høretelefoner med ledning skal du være opmærksom på hvilken telefon du har og om ledningen passer til stikken på din telefon. Der er forskel på om du har iphone eller android-telefon. Men du kan købe en lille omformer i diverse elektronikbutikker. Tag blot din telefon og høretelefoner med derned, og de hjælper dig med at finde en omformer.

Der er mange ting der spiller ind når det kommer til valget af hvilken type høretelefon der passer bedst til dig og dine behov. Overvej derfor grundigt hvilken type der vil passe bedst til netop dig og dine behov - så er du sikker på at få den optimale gode oplevelse!

(Tryk på billederne)

Høretelefoner med ledning.png

Høretelefoner med ledning

129 kr

Bøffer med ledning.png
Hørebøffer med ledning2.png

Hørebøffer med ledning

499 kr

bottom of page