top of page

Makkertræning

TO OG TO SKIFTES (STYRKE OG BAKKE)

Den ene arbejder på en styrke/balanceøvelse, mens den anden tager en tur på bakken. Hvis bakken er lang, så vælg forskellige punkter for hvor langt man skal op, så de selv kan vælge. 

Vælg max 3 øvelser som makker kan lave imens, skift mellem disse. De skifter mellem hver tur på bakken (Max 8 min) Tempo på bakken vælger de selv.

TILBAGELÆG EN RUNDTUR SAMMEN

Du vælger et område som de skal rundt på i en cirkel. Evt. omkring nogle træer eller på en sti (max 200 m rundt). Den ene sætter afsted (gang/løb) rundt om cirklen. Den anden sætter afsted i samme retning med walking lunges eller sidesquat. Makker der har været rundt indhenter lunges/squat-makker og her bytter de. Så fremdeles tilbagelægger de hele cirklen rundt med walking lunges eller sidesquats.

TO OG TO SKIFTES (BAKKE OG PAUSE)

Den ene holder pause, mens den anden tager en tur på bakken. Bakken skal helst være stejl og kort. Ellers skal de vente for længe på hinanden (Max 6 min i alt). Ved en bakke som på filmen, kan de godt tage to ture inden de skifter. Ellers giv dem valgmuligheden. 

TO OG TO SKIFTES (STYRKE OG OMKRING TRÆER)

Den ene arbejder på en styrkeøvelse, du vælger max 3 som de skal skifte imellem. mens den anden tager en tur ud omkring et træ. De vælger selv hvilket. Makkerpar behøver ikke vælge det samme træ. 

De skifter mellem hver tur omkring et træ (Max 8 min) Tempo på vælger de selv.

TO OG TO SKIFTES (STYRKE OG PULS PÅ ET OMRÅDE)

Den ene arbejder på en styrkeøvelse, du vælger max 3 som de skal skifte imellem. mens den anden tager en tur ud omkring på et område. De vælger selv tempo. 

De skifter mellem hver tur omkring området (Max 8 min) 

bottom of page