IMG_3550.JPG

JOB SOM INSTRUKTØR

VI SØGER INSTRUKTØR I:

     MIDDELFART - HADERSLEV

Vi søger lige nu dygtige instruktører som har let til smil og som besidder stor imødekommenhed, samt har erfaring med at undervise og instruere.

Hos os er du ikke 'bare' en holdinstruktør. Hos urban fokuserer vi nemlig på, at øge motivationen og interessen for træning blandt alle deltagere. Du skal som instruktør have stort fokus på imødekommenhed og planlægge dine træningstimer til at rumme alle forskelligheder hos deltagerne, igennem forskellig tempo og intensitet i øvelserne.
Dette fokus vil vi træne dig i, så du kan dygtiggøre dig som instruktør. Du skal hverken have sixpack eller kunne løbe et marathon! Hos os skal deltagerne nemlig kunne spejle sig i dig, som instruktør. Det vigtigste er, at du har et stort smil på løben og har lyst til at give dine deltagere den bedste træning.  

Hvem er urbanRUN&WALK?

Vi er en ung virksomhed med et team der brænder for, at lave meningsfuld og inspirerende udendørs træning for kvinder, i byen og i naturen. Vi benytter og udforsker udendørsarealerne året rundt – i al slags vejr, hvor vi underviser seje kvinder i alle aldre, størrelser og med forskellige træningserfaringer. Alle deltagere skal gå fra hver træning med en succesoplevelse, og det skal du være med til, at give dem, igennem din træning.
Den gode træningsoplevelse er ikke baseret på konditionsniveau og træningserfaring, men derimod på deltagerens motivation, succesoplevelse og fysiske krav til sig selv. Dette skal vi som instruktører indtænke og planlægge vores træninger udfra.

Ingen lange distancer og træningsudstyr:

Hver træningstime tager udgangspunkt i et område hvor vi hele tiden er omkring hinanden - for at øge det sociale fællesskab. Hver time er en blanding af intervaller (gang og løb), bakke/trappetræning, styrke, puls-, koordination-, balance-, makkertræning, leg med mere, alt sammen med egen kropsvægt. Til hver træning skal du indtænke makkertræning på forskellige måder. Dette lærer vi dig.

Vi gør meget ud af, at opnå en tæt relation til vores medlemmer, og det forventes at du som instruktør også interesserer dig for de medlemmer der deltager på holdene hver gang, samt øver dig i at kunne deres navne, og lytte og lærer dem at kende.

Du skal kunne undervise:


2 timers holdtræning hver uge, i tidsrummet omkring kl. 17.00-18.00

Vi bestemmer i fællesskab med dig, hvilke dage det skal være. 

Opstart hurtigst muligt

Du kan forvente at der vil ligge nogle kursusdage forud for den dato hvor du skal starte, hvor du vil blive introduceret for konceptet og få viden om hvordan du som instruktør skal opbygge dine træningstimer, samt få inspiration til øvelser med mere. 

Du har mulighed for at få flere holdtimer, hvis du ønsker dette på sigt. 

 

Jobbet er lønnet, hvor du vil få løn for forberedelsestid, samt de timer du har. Mere info om dette følger.

Det forventes, at du:

  • er sød og udadvendt, og altid har et smil på læben, uanset vejr, situation eller problematik som du står overfor.

  • har en stor interesse i at træne andre, samt en stor passion for at videregive den viden du har på området.

  • har et kreativt mind-set for hvordan de omgivelser du befinder dig i, kan bruges til fysisk aktivitet og er ikke bange for, at kaste dig ud i, at afprøve forskellige nye træningsmetoder.

  • altid er imødekommende og har et stort overskud hver gang!

 

Det vil være en stor fordel, hvis du:

  • har erfaring med, at træne/undervise andre.

  • har erfaring med, at stå i centrum og formidle overfor 15-20 personer, og har det godt med det.

  • kender din by og omegn godt.

 

Har ovenstående interesse og ønsker du at blive en del af vores skønne trænerteam, så send os endelig en mail med din ansøgning på: urbanrundk@gmail.com (husk at skrive din by i emnefeltet)  - Vi ansætter løbende.

Beskriv, i din ansøgning:

  1. Din personlighed.

  2. Hvilken relevant erfaring du har.

  3. Hvorfor det lige netop er dig vi søger.

​Tilføj billede og kontakt informationer.

 

Har du spørgsmål, så send dem til samme mail som ovenstående, eller ring/SMS til os på 28 51 15 05.

Vi glæder os sådan til at høre fra dig!

 

Med venlig hilsen

Stephanie Møller og teamet bag urban
Stifter og instruktør (Odense)

Se vores:

Facebook-side

Instagram-side

Eller vil du gerne høre mere, så skriv dine informationer herunder, så kontakter vi dig.

Tak for din indsendelse!