Tak for din tilmelding! 
Jeg glæder mig meget til at lære dig at løbe med mig!

Det er vigtigt, at du læser nedenstående

 1. Login til blivløber.dk
  Du vil inden for få dage modtage dit login via din mail. Det er her du hver uge skal logge ind og følge dine træningstimer. Træningstimerne bliver frigivet kl. 17:00 den pågældende dag. Sammen med dit login modtager du også oversigten over dine 8 ugers forløb. Hvis ikke du kan træne med kl. 17.00, så ligger træningen tilgængelig i 48 timer, så du kan gennemføre når det passer dig (Har du allerede modtaget dit login, så kan du logge ind på www.blivløber.dk, allerede nu)
   

 2. Så snart du er tilmeldt modtager du en SMS fra mig, inden forløbet starter.​​
  Har du valgt 'Hele pakken' så aftaler vi tidpunkt, hvor vi kan snakke sammen. Har du valgt 'Kun træning' så modtager du en SMS med de vigtigste informationer, så vi får dig sikkert igang fra start.
  I 'Hele pakken' taler vi om dit udgangspunkt og jeg giver dig personlige gode råd til din opstart. Har du spørgsmål til enten påklædning eller valg af løbesko, så er det også her vi taler om det. 
   

 3.  14 dages fortrydelsesret, hvad betyder det?
  Prøv de første 14 dage og se om det er noget for dig! Hvis du finder ud af, at du alligevel ikke ønsker at være med, så får du alle dine penge igen, inden for de første 14 dage. Det er ikke muligt at få tilbagebetalt forløbet efterfølgende.
   

 4. Ved sygdom eller skade?
  Vi giver ikke pengene tilbage ved sygdom eller skade undervejs, men hvis du bliver syg eller mærker at knæet driller, så kontakt os rigtig gerne, for så giver vi dig et godt råd om hvordan du skal forholde dig - man kan nemlig sagtens stadig træne selvom man er ramt af et par dages sygdom eller besvær, man skal bare tage det helt med ro! Og skulle det ske, at du springer en træning eller to over, så kan du stadig godt indhente det! 
   

 5. Kan jeg skifte forløb undervejs, hvis det er det forkerte, jeg har købt? 
  Det kan du tro, du kan! Har du vurderet over evne med et 5 km forløb eller er 3 km forløbet lidt for nemt for dig, så kan du godt skifte forløb undervejs. Men kun én gang. Ligeledes kan du også skifte forløb fra 'Kun træning' til 'Hele pakken', hvis du vurderer, at du har brug for svar på spørgsmål og personlige råd evt. vedrørende skader. Du kan ikke skifte fra 'Hele pakken' til 'Kun træning' (medmindre det sker før opstartssamtalen)
   

 6. Uanset hvilket forløb, du har valgt, så får du:

  • 8 ugers løbetræning (hvor vi starter stille ud!)

  • 19 lektioners i alt

  • Træning med overskud og smil på læben

  • En masse gode råd om løbeteknik og løbeoptimering undervejs i ørerne.

  • Mere energi i hverdagen

  • En sundere og mere aktiv hverdag

  • Mange kilometer i benene

  • En afsluttende evaluering vedrørende dit mål

Jeg glæder mig til at møde dig online, og til at have dig med i forløbet!

Stephanien2.png