top of page

Mini Boost forløb

Kom med på et af vores 1 måneders forløb, hvor vi skal booste os selv med en masse motion, frisk luft og skønt selskab på bare  8 holdtræninger i alt. Helt nemt og meget overskueligt!

På bare en måned får du masser af træning, og et kærligt spark for at komme igang i foråret. I forløbende kan du sætte dig dit eget mål, om det er at tabe nogle kilo, øge din kondition eller om du bare gerne vil med ud  og være social i skønne rammer - Så vi lover dig at det er det hele værd, for vi laver en fantastisk træning for dig!

Mini Boostcamps

Kom med på vores bootcamp-hold, hvor du kan rebooste dig selv med en masse motion, frisk luft og skønt selskab på bare 1 måned  (8 holdtræninger).

Dette er den helt rigtige måde at komme igang og vi giver det kærlige spark, så du kommer med på alle timerne. Så vil du tabe nogle kilo, øge konditionen eller bare komme ud og være social i skønne rammer, så er det lige nu du ska tilmelde dig.

Fordelen ved forøb er, at du  tvinger dig selv til at komme afsted! Og vi lover dig at det er det hele værd!

powerwalk-camp (powerwalk) 1 MÅNED 16 pladser

Dette hold er for dig som er ganger/powerwalker. Hver time er en blanding af helkropstræning, styrke, puls og intervaller. Vi går ikke lange ture. Powerwalk indgår i mange forskellige intervaller.

OPSTART: 1. februar 2023 - Hver tirsdag og torsdag kl. 17.00-18.00

I Munke Mose, Odense 

Pris: 799 kr 

IMG-5195_edited_edited.jpg

mini bootcamp (senior 60+) 1 MÅNED 16 pladser

Dette hold er for dig som er 60+ og som gerne vil træne om formiddagen. træningen er en blanding af helkropsøvelser, balance, koordination og puls (hvor du selv bestemmer om du vil gå eller løbe). 

OPSTART: 23.februar 2023 - Hver tirsdag og fredag kl. 09.30-10.30

I Munke Mose, Odense

Pris: 799 kr.

IMG-5456_edited.jpg

Project Name

This is your Project description. Provide a brief summary to help visitors understand the context and background of your work. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start.

IMG-5195_edited_edited.jpg
bottom of page