top of page
Søg
  • Forfatters billedeUrbanRUN

Radio træning hitter overalt i Danmark - Har du prøvet det?

Opdateret: 29. dec. 2022

Udendørs intervaltræning, hvor du kan deltage uanset, om du går eller løber, om du bor i vest eller øst Danmark. Det eneste det kræver er et par udendørs sko, et headset og en telefon.

Stephanie, Stifteren af den nye populær form for træning, er overvældet over den store tilgang og opbakning der er fra hele landet. Hun har set, hvor stor værdi det skaber for rigtig mange mennesker, og derfor har hun valgt at lave konceptet helt gratis.


Jeg har nu gjort radiotræning gratis for alle, fordi jeg kan se, hvor mange mennesker der har glæde af det.

Hvad er radiotræning?

Radiotræning er en ny form for udendørs distance træning, hvor du kan være med, med udgangspunkt i dit eget niveau. Ved at lytte til en behagelige træner som guider dig igennem din gå-/løbetur (3-5 km - hvor du selv bestemmer distancen og tempoet) bliver du introduceret til en sund og god måde at dyrke konditionstræning på.


Kan alle deltage?

Du bliver guidet gennem forskellige temposkift på din tur, så du både får varmen og pulsen op. Samtidig styrker du din krop, hjerte og sind, og det hele foregår blot fra din hoveddør og rundt i dit lokalmiljø. Det er hele tiden dig selv det bestemmer intensiteten og tempoet på ruten rundt. Derfor kan du være med uanset om du er helt ny på løb/gang eller om du har meget erfaring.


Hvorfor er det så populært?

Jeg tror det er fordi du træner i dit helt eget univers, og alligevel er ikke alene. Det med ikke at føle sig alene i denne tid, tror jeg betyder rigtig meget. Vores instruktører er enormt dygtige til at tale til dig som deltager, guide dig sikkert igennem og give masser af ros undervejs. Vi taler til alle niveauer og ønsker at få alle med uanset hvilket udgangspunkt du har. Til radiotræning vil du ikke opleve at du slår dig selv i hovedet efter en træning, du får nemlig følelsen af at lykkes hver eneste gang!


Du træner alene, men du føler dig slet ikke alene. Det skaber tryghed på din træningstur.

Hvordan deltager man? Vi går live på vores radiokanal 3 gange om ugen mandag, tirsdag og torsdag kl 17:00 til kl. 17:40. En god ide er at tune ind på kanalen kl. 16:55, så er du sikker på, at for starten med.Prøv en radiotræning her: Tilmeld radiotræning


Når du har tilmeldt dig, så modtager du en guide på, hvordan du tuner ind på radiokanalen, på mail.

Du kan også deltage uden at tilmelde dig. Du skal blot tune ind på vores radiokanal kl 17:00 ved at trykke på dette link: www.mixlr.com/urbanrun-walk

Vi ser dog gerne at du tilmelder dig, så kan vi holde styr på, hvor mange som ca. deltager.

537 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Kommentare


bottom of page