UrbanRUN&WALK søger søde instruktører på Fyn og i Jylland (og senere Sjælland)

 

Hvis du går med en trænerdrøm i maven, kan du lige nu blive en del af et højt kvalificeret trænerteam

Vi søger lige nu instruktører der kan undervise og afholde fede og sjove udendørs træninger i både store og små byer på Fyn og i Jylland.


Der er ét krav til urban-træninger og det er, at alle kvinder skal kunne være med! Altså sådan rigtigt! - for det er ikke bare noget vi siger. Det er noget vi går meget op i, og det skal du ligeledes gøre!!

Til hver træningstime skal der planlægges en blanding af både styrke og puls, alt med egen kropsvægt, som du bestemmer. Det skal være muligt både at gå og løbe til denne time, samt der skal være forskellige sværhedsgrader af de styrkeøvelser du gennemgår - netop for, at alle kan være med. Dette uddanner vi dig i, og du får en masse inspiration til, hvordan du kan gøre, samt hvordan du kan afholde en træningstime. Men du skal endelig gøre træningen til din egen, for det er i bund og grund det vigtigste i urban - at du er glad, og synes det er fedt! Dette smitter nemlig af på dine deltagere :-) 

DU SKAL: 

  • være interesseret i at lave udendørs træning i din by, og bruge de udendørsmiljøer der allerede er. Måske I har flere steder i og omkring byen, for så kunne det være fedt at skifte mellem disse fra uge til uge, og vise dine kvinder hvordan man kan bruge områderne.

  • ikke planlægge at løbe eller gå lange distancer til din træning. For det er svært med forskellige tempoer og niveauer. 

  • kunne tage to timer i ugen - gerne et formiddagshold eller et eftermiddagshold i tidsrummet kl. 16-18.30 ca. Dette finder vi ud af i fællesskab, hvornår det passer dig bedst.

  • kunne undervise og facilitere træning for en gruppe af kvinder på 15-20 deltagere.

Du skal hverken selv kunne løbe et maraton, have sixpack eller stor erfaring med trænerrollen, men blot brænde for at undervise i udendørs træning, tage hånd om alle og være udadvendt som person.  

LØN: Du bliver lønnet som instruktør, og bliver en del af et fedt træner-team, hvor vi deler erfaringer og sparing med hinanden, på tværs af byer.  Mere info følger om dette.

OPSTART: Gerne inden for det næste halve år, men lad os høre fra dig, og så tager vi den derfra. 

Teamet bag urban sidder klar til at lave en hjemmeside til dig og administrere denne. Her kan deltagerne tilmelde sig holdene og de kan tilmelde sig et medlemskab, så de frit kan træne på det (eller flere) hold, som du har lyst til at lave i byen. Teamet tager sig af alle dine udgifter i forbindelse med din start og undervejs, og vi markedsfører din træning. Dette er du altid velkommen til, at være med til, i det omfang du har lyst. Urban tager sig af alt bagvedliggende og der er ingen udgifter for dig. 

Vi vil elske at høre fra dig!
arrow&v

© urbanrun 2021

CVR: 39424819

Kontakt:

Tel: 28 51 15 05

urbanrundk@gmail.com

Hjallesevej 101

5230 Odense M, Danmark

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon