En gratis prøvetime? Du tilmelder dig blot til en af nedenstående timer
unnamed.jpg

Bliv en del af vores udendørs træningsfællesskab for kvinder i Odense

Få 14 dages gratis træning 
i august og september

Få 14 dages grats træning i september og august. 

Dine 14 dage begynder efter din første prøvetime! 

 

Frit og uforpligtende - Ingen binding - Prøv løs på alle vores hold i 14 dage!

Udfyld formularen og få 14 dages gratis træning.

Vi ringer til dig inden for få dage!

IMG_9929.JPG
 
IMG_8167 (1).JPG

Hvorfor vælge udendørs træning Odense for kvinder hos urbanRUN&WALK ?

"Væk med træningsudstyr, lange distancer og niveau inddeling! Og ind med social,

motiverende og sjov udendørs træning!"

Hos urban lægger vi fokus på, at lave træning hvor alle niveauer kan være med, så du går fra hver time med en fantastisk følelse og succes i kroppen, uanset dit fysiske niveau. Hos urban skal du nemlig bare komme fuldstændig som du er, med det udgangspunkt du har!

Hos urban er omdrejningspunktet, at træningen skal være social og motiverende, fremfor hård og opslidende. Vi er ikke en almindelig løbeklub, og det er vigtigt at du ved dette. For hos os er vores dygtige og søde instruktører alle uddannet til at lave øvelser, hvor du som deltager selv vælger løbe eller powerwalk tempo og sværhedsgraden i hver time, uden at du skiller dig ud fra mængden. Dette gør at ingen bliver sat af! Derfor kan du også både gå og løbe til de fleste af vores timer. Så uanset om du er en sprinter, en stille og rolig starter, eller om du er helt ny, så er det muligt for dig at være med! Hos os er det DIG der bestemmer tempoet og intensiteten, og vi står klar til at motivere dig til hver en træning du kommer til! 

HOLDBESKRIVELSER
IMG_3864.JPG
IMG_3992.JPG

urbanWALKOUT

Holdet for dig som gerne vil gå og powerwalke. I disse timer kommer vi hele kroppen rundt og er både igennem styrke og puls (gang) Er du nybegynder, er dette et hold for dig. Her introduceres du til urban-konceptet helt fra bunden. 
 

IMG_3250.JPG
IMG_3730_edited_edited_edited.jpg

urbanTRAINING

Helkropstræning med styrke og puls i naturen og byen omkring Odense. Du kan både gå og løbe til alle øvelser. Her kan du deltage uanset hvilket niveau du er på. Styrketræningen byder ligeledes på forskellige sværhedsgrader til dig.

B160B5EC-630D-4922-8A43-040AD54389B8.JPG
IMG_1409_edited.jpg

urbanDISTANCE

For dig der gerne vil have kilometer i benene. Her kan du både gå og løbe, og vi er sammen på hele ruten uanset tempo. Der er indlagt vendestops undervejs, og ruten er mellem 4-6 km rundt i Åløkkeskoven.

D0EFDC04-227E-41E4-877A-1C0B2F07DDE0_edited.jpg
26DFB79D-3D88-47F7-80E4-2EA76AE9B82C_edited.jpg

Søndag på Engen

Kom til udendørs træning i Fruens Bøge hver søndag kl.10-11. Vi byder på cirkeltræning med puls på Engen, hvor du både kan gå og løbe til træningen. Holdet er både for mænd og kvinder. Start din søndag godt ud i godt selskab og god træning.

Bliv urban-instruktør i din by

Vi vil elske at høre fra dig, hvis du går med en trænerdrøm i maven, og godt kunne tænke dig at starte et eller flere urban-hold op for kvinderne i din by. Det er ikke afgørende hvor stor din by er.

Lad os høre fra dig!

Læs mere om 'urban i din by' lige her

IMG_2429 (1).JPG