En gratis prøvetime? Du tilmelder dig blot til en af nedenstående timer
unnamed.jpg

Bliv en del af vores udendørs træningsfællesskab i Odense

Få en gratis prøvetræning 

*almindelig medlemspris 179 kr/mdr. for fri træning - Vi har ingen binding.

Kom med og prøv en time med urbanRUN&WALK i Odense og se om det er noget for dig. Tilmeld dig her

Tilmeld dig en gratis prøvetræning ved at trykke på knappen herunder, og udfyld formularen så kontakter vi dig hurtigst muligt.

IMG_9929.JPG
IMG_8167 (1).JPG

Hvorfor vælge udendørs træning for kvinder hos urbanRUN&WALK i Odense?

"Væk med træningsudstyr og lange distancer"

 

Hos urban ligger vi fokus på, at lave udendørs træning i naturen, hvor alle niveauer kan være med, så du går fra hver holdtræning med en succesfølelse, uanset dit fysiske niveau. Du skal nemlig bare komme fuldstændig, som du er!

I urban er der stort fokus på, at træningen er social og motiverende, fremfor hård og opslidende. Dette betyder at vi ikke bare er en løbeklub eller gåklub. Derfor er vores dygtige og søde instruktører alle uddannet til at vælge træningsøvelser, hvor du som deltager selv vælger intensiteten og sværhedsgraden, uden at du skiller dig ud fra mængden - for vi er alle forskellige! Derfor kan du ligeledes både gå, powerwalke og løbe til alle urban-træninger, uanset om du er en sprinter eller en stille og rolig starter. Hos os er det DIG der bestemmer tempo og vi hjælper dig på vej i vores udendørs træningsfællesskab for kvinder.

urbanWALKOUT

Helkropstræning i naturen, til dig som blot ønsker at gå. Er du nybegynder, er dette et hold for dig. Her introduceres du til urban-konceptet helt fra bunden. 
 

urbanTRAINING

Helkropstræning med puls i naturen, med både gang og løb. Her kan du deltage uanset om du er ganger eller løber. Styrketræningen byder på forskellige niveauer til dig.

urbanDISTANCE

For dig der gerne vil have kilometer i benene. Her kan du både gå og løbe, og vi er sammen på hele ruten uanset tempo, da der er indlagt vendestops undervejs (3-7 km)

Søndagstræning

Cirkeltræning på Engen med puls (gang og løb) for både mænd og kvinder. For dig der gerne vil starte din søndag ud med godt selskab og røde kinder.

Vi er altid på udkig efter flere instruktører til opstart i nye byer.

Vi vil elske at høre fra dig, hvis du går med en trænerdrøm i maven, og godt kunne tænke dig at starte et eller flere urban-hold op for kvinderne i din by. Det er ikke afgørende hvor stor din by er.

Lad os høre fra dig!

Læs mere om 'urban i din by' lige her

IMG_2429 (1).JPG