En gratis prøvetime? Du tilmelder dig blot til en af nedenstående timer
IMG-5383.jpg

Bliv en del af vores udendørs træningsfællesskab i Middelfart

 

Få en gratis prøvetime

Almindelig medlemspris 129 kr/mdr. for fri træning - Vi har ingen binding.

Kom med og prøv en time med urbanRUN&WALK i Middelfart og se om det er noget for dig. Tilmeld dig her

Når du har Udfyldt formularen nedenfor, så er du tilmeldt det pågældende hold. Husk at skrive det i din kalender. Du modtager ikke en sms eller mail med bekræftelsen.

Mandag 

kl. 08.30-09.30

Naturcenter Hindsgavl / Galsklintvej 2

Tirsdag 
kl. 17:15-18:15

Middelfart Stadion / Adlerhusvej 3

Onsdag 

kl. 08.30-09.30

Naturcenter Hindsgavl / Galsklintvej 2

Torsdag 
kl. 17:15-18:15


Ulige uger: 

Middelfart Marina / foran grillen 

Østre Hougvej 118 
Lige uger: Teglgårdsparken / Foran Uhrenholt v. Teglgårdsparken 106

Udfyld fomularen og vi tilmelder dig din første prøvetime

Du er nu tilmeldt! Husk at skrive datoen i din kalender.

IMG_3992.JPG
8E0C4AC9-4B3E-4ACC-9EB9-D324B3BE8372.JPG

Hvorfor vælge udendørs træning for kvinder hos urbanRUN&WALK i Middelfart?

Vores nye udendørs trænings koncept i Middelfart har nu både formiddags- og eftermiddags træningshold i naturen omkring Middelfart.

Hver time byder på udendørs træning og udendørs fitness med egen kropsvægt, og hvor DU bestemmer tempoet i hele timen. Vores dygtige instruktører sørger for at udvælge og designe træningen, således at du føler dig tryg og tilpas uanset din træningserfaring. Du kan nemlig både gå og løbe til alle øvelser og ligeledes vises der forskellige variationer af den helkropstræning, som hver time byder på.

 

Hos urbanRUN&WALK er der ingen lange distancer, hvor man bliver sat af, eller udendørs fitness med udstyr. For du kan rigeligt udfordrer dig selv ved egen kropsvægt, og vi viser dig hvordan. Vi er sammen hele timen for vi har stort fokus på social makkertræning og fællesskab i hver træningstime, og vigtigst, så har vi det bare smaddersjovt. 

Med et medlemskab hos urbanRUN&WALK i Middelfart får du drop in udendørstræning, hvor du bare melder dig på alle de hold du har lyst til at være med på, og ligeledes kan du nemt melde dig af igen, hvis timen alligevel ikke passer i din ugeplan. Vi garanterer en masse skøn motion i Middelfart, uanset om du er ganger, powerwalker, nybegynder i løb eller har mange års erfaring.

Her Træner vi

Træning ved Naturcenter Hindsgavl

Mandag og onsdag formiddag kl. 08:30 til 09:30 laver vi udendørs motions træning ved Naturcentret Hindsgavl. Vi mødes ved parkeringspladsen og bevæger os rundt i den dejlige natur, hvor instruktøren faciliterer en planlagt træning, så vi kommer hele kroppen rundt.

Træningen er en kombination af puls, styrke, naturfitness og intervaller, pakket ind i en masse makkertræning og socialt fællesskab. Træningen er designet så du kan deltage uanset om du er ganger, nybegynder i løb eller erfaren.
Naturcentret Hindsgavl giver os den unikke mulighed at lave motion i naturen i Middelfart for hele kroppen. Her slipper du for det indelukkede fitnesscenter i Middelfart. I stedet træner du under åben himmel, med frisk luft og i den smukkeste natur, mens du har det sjovt i fællesskab med andre skønne kvinder.

Træning ved Middelfart Stadion

I de lige/ulige uger træner vores eftermiddagshold ved Middelfart Stadion. Her mødes vi ved siden af fodboldbanen og bruger derefter naturen, aktivitetsskoven og legepladsen omkring til udendørs træning og naturfitness med egen kropsvægt for hele kroppen. Hver træning er faciliteret af en af vores uddannede instruktører, som designer en sjov og social udendørs træning, hvor træning i naturen og alle dens muligheder er omdrejningspunktet. Og vigtigst af alt, hvor alle kan deltage uanset deres træningserfaring.

Træning i Teglgårdparken 

Vi laver også udendørs træning i Teglgårdsparken, måske har du set os?
Teglgårdsparken har gode rammer for motionstræning i naturen. Vi anvender ikke fitnessudstyr, som mange andre træningsklubber og løbeklubber i Middelfart, men i stedet laver vi fitness i naturen med egen kropsvægt og de muligheder som findes ved Teglgårdsparken. Her træner vi på bænke, trapper, træstammer og meget mere. Alle øvelser er designet således at du kan deltage uanset hvor lidt eller hvor meget erfaring du har indenfor funktionel træning, løb, gang og powerwalk.

IMG_8167 (1).JPG
unnamed.jpg

Træning ved Middelfart Marina

Vores udendørs holdtræning på Middelfart havn (Marinaen), foregår på hele havneområdet, men vi mødes altid foran Grillen. Igennem træningen vil vi udføre forskellige styrketræningsøvelser til hele kroppen, samt forskellige balanceøvelser, for at styrke kroppens mange små muskler, som styrker din koordinationsevne og din balance. Derudover bruges Marinaens mange muligheder også i form af bænke, bakker, sand og grønne områder til en god, sjov og social træning.
Alle kvinder kan deltage på dette træningshold, uanset træningserfaring.

Vi er ikke et fitnesscenter

 

Vi er ikke et traditionelt fitnesscenter i Middelfart eller træningstilbud, hvor du kun kan træne en gang i ugen eller hvor er bundet op til 8 ugers boot camp træning.

Vi tilbyder udendørs drop in holdtræning, for dig som kvinde, hvor naturen i og omkring Middelfart skal være omdrejningspunkt for din træning og hvor du kan træne ubegrænset på alle ugens hold, når du først er medlem. Du kan nemt melde dig til og fra på vores hold. Hos os finder du ingen lange distancer som i en løbeklub eller en gåklub, vi bruger powerwalk og løbetræning som en del af de forskellige øvelser for motion og træning i timen, og vi er hele tiden omkring hinanden.

Det betyder at du som deltager, kan deltage uanset om du er ganger, blot vil tage det med ro eller om den skal have fuld gas. Der er ingen der løber fra nogen, for vi er sammen hele timen, og distancerne er overskuelige for enhver. Hvis du lige er startet med at løbetræne eller har holdt en længere pause og skal starte ud helt fra bunden så er vores træning også perfekt til dig. For du vil igennem vores holdtræning blive guidet i alle øvelserne og derigennem styrke hele din krop, så du får et sundt og stabilt fundament at bygge videre på. Vi er fagligt uddannede instruktører, som hjælper dig i processen til at blive en sundere løber.