top of page
IMG-5383.jpg

Kom med i vores træningsfællesskab for kvinder i Middelfart

En gratis prøvetime? Du tilmelder dig blot til en af nedenstående timer
Exhibitions

Få en gratis prøvetime.
 

INGEN BINDING - UFORPLIGTENDE TILMELDING

 

Vi tilbyder udendørs helkropstræning med puls for både gangere og løbere. Her kan alle være med!

Kom selv med og prøv.

Alm. pris: 129 kr/mdr for fri træning på ugens 4 hold.

Mandag kl. 08.30-09.30: Naturcenter Hindsgavl 

 

Mandag kl. 17.15-18.15: Teglgårdsparken

Tirsdag kl. 17:00-18:00: Middelfart Stadion 

Onsdag kl. 08.30-09.30: Naturcenter Hindsgavl

Torsdag kl. 17:15-18:15: Teglgårdsparken 

Når du er tilmeldt og har valgt en dag nedenfor, vil du modtage en sms med mere information, samt bekræftelse på dato. Her kan du også få svar på spørgsmål.
Vælg din prøvetime (Dagene er for den kommende uge)

Du er nu tilmeldt holdet, og du vil modtage en sms fra os med link til dit medlemskab. Har du valgt at blive ringet op, ringer vi til dig inden for få dage.

IMG_3992.JPG
8E0C4AC9-4B3E-4ACC-9EB9-D324B3BE8372.JPG

Hvorfor vælge udendørs træning for kvinder hos urbanRUN&WALK i Middelfart?

Vores udendørs træningskoncept i Middelfart har nu både formiddags- og eftermiddagshold i naturen omkring Middelfart. 

Hver time byder på udendørs træning og udendørs fitness med egen kropsvægt, og hvor DU bestemmer tempoet igennem hele træningen. Vores dygtige instruktører sørger for at udvælge og designe træningen, således at du føler dig tryg og tilpas uanset din træningserfaring. Du kan nemlig både gå og løbe til alle øvelser og ligeledes vises der forskellige variationer af den helkropstræning, som hver time byder på.

 

Hos urbanRUN&WALK er der ingen lange distancer, hvor man bliver sat af, eller udendørs fitness med udstyr. For du får rigelig udfordring ved egen kropsvægt, og vi viser dig hvordan. Vi er sammen hele timen for vi har stort fokus på social og sjov makkertræning og fællesskab i hver træningstime. Og vigtigst, så har vi det bare smaddersjovt.

 

Med et medlemskab hos urbanRUN&WALK i Middelfart får du drop-in udendørstræning, hvor du bare melder dig på alle de hold du har lyst til at være med på, og ligeledes kan du nemt melde dig af igen, hvis timen alligevel ikke passer i din ugeplan. Vi garanterer en masse skøn motion i naturen i Middelfart, uanset om du er ganger, powerwalker, nybegynder i løb eller har mange års erfaring.

Her træner vi

Træning ved Naturcenter Hindsgavl

Hver mandag og onsdag formiddag kl. 08:30 til 09:30 laver vi udendørs træning ved Naturcentret Hindsgavl. Vi mødes ved parkeringspladsen og bevæger os rundt i den dejlige natur, hvor instruktøren faciliterer en planlagt træning, så vi kommer hele kroppen rundt.

Træningen er en kombination af puls, styrke, naturfitness og intervaller, pakket ind i en masse makkertræning og socialt fællesskab. Træningen er designet så du kan deltage uanset om du er ganger, nybegynder i løb eller erfaren.
Naturcentret Hindsgavl giver os den unikke mulighed at lave motion i naturen i Middelfart for hele kroppen. Her slipper du for det indelukkede fitnesscenter i Middelfart. I stedet træner du under åben himmel, med frisk luft og i den smukkeste natur, mens du har det sjovt i fællesskab med andre skønne kvinder.

Træning ved Middelfart Stadion

Hver tirsdag træner vores eftermiddagshold ved Middelfart Stadion kl. 17.15-18.15. Her mødes vi ved siden af fodboldbanen og bruger derefter naturen, aktivitetsskoven og legepladsen omkring til udendørs træning og naturfitness med egen kropsvægt for hele kroppen. Hver træning er faciliteret af en af vores uddannede instruktører, som designer en sjov og social udendørs træning, hvor træning i naturen og alle dens muligheder er omdrejningspunktet. Og vigtigst af alt, hvor alle kan deltage uanset deres træningserfaring.

Træning i Teglgårdparken (i sommerhalvåret)

Vi laver også udendørs træning i Teglgårdsparken,

måske har du set os? Her træner vi

hver anden torsdag kl. 17.15-18.15 (i de lige uger)
Teglgårdsparken har gode rammer for motionstræning i naturen. Vi anvender ikke fitnessudstyr, som mange andre træningsklubber og løbeklubber i Middelfart, men i stedet laver vi fitness i naturen med kroppen og ens egen vægt og de muligheder som findes ved Teglgårdsparken. Her træner vi på bænke, trapper, omkring træerne, på græsområdet og meget mere. Alle øvelser er designet således at du kan deltage uanset hvor lidt eller hvor meget erfaring du har indenfor funktionel træning, løb, gang og powerwalk.

IMG_8167 (1).JPG
unnamed.jpg

Træning ved Middelfart Marina (i sommerhalvåret)

Vores udendørs holdtræning på Middelfart havn (Marinaen) hver anden torsdag kl. 17.15-18.15 (i de ulige uger). Træningen foregår på hele havneområdet, men vi mødes altid foran Grillen. Igennem træningen vil vi udføre forskellige styrketræningsøvelser til hele kroppen, samt forskellige balanceøvelser, for at styrke kroppens mange små muskler, som styrker din koordinationsevne og din balance. Derudover bruges Marinaens mange muligheder også i form af bænke, bakker, sand og grønne områder til en god, sjov og social træning.
Alle kvinder kan deltage på dette træningshold, uanset træningserfaring.

Vi er ikke et fitnesscenter eller en typisk løbeklub

 

Vi er ikke et traditionelt fitnesscenter i Middelfart eller en løbeklub i Middelfart, hvor du kun kan træne en gang i ugen eller hvor du er bundet op af 8 ugers boot camp træning.

Vi tilbyder udendørs drop in holdtræning, for dig som kvinde, hvor naturen i og omkring Middelfart skal være omdrejningspunkt for din træning og hvor du kan træne ubegrænset på alle ugens hold, når du først er medlem. Du kan nemt melde dig til og fra på vores hold. Hos os finder du ingen lange distancer som i en almindelig løbeklub eller en gåklub, vi bruger powerwalk og løbetræning som en del af de forskellige øvelser for motion og træning på overskuelige små ruter, og vi er hele tiden omkring hinanden i timen.

Det betyder at du som deltager, kan være med uanset om du er ganger, blot vil tage det med ro eller om den skal have fuld gas. Der er ingen som bliver sat af, for vi er omkring hinanden hele timen, og distancerne er overskuelige for enhver. Hvis du lige er startet med at løbetræne eller har holdt en længere pause og skal starte ud helt fra bunden så er vores træning også perfekt til dig. For du vil igennem vores holdtræning blive guidet i alle øvelserne og derigennem styrke hele din krop, så du får et sundt og stabilt fundament at bygge videre på. Vi er fagligt uddannede instruktører, som hjælper dig i processen til at blive en sundere løber og powerwalker. Vi træner udenfor hele året, også i den mørkte tid. i denne tid anbefaler vi at bruge en refleksvest til løbe træningen.
Vi har også en afdeling i Odense


 

bottom of page