unnamed.jpg

Her får du træningsglæde direkte ind i
din hverdag

 

Skyd foråret igang med os!

Kom med i et fællesskab med 300 kvinder og prøv om urbanRUN&WALK også skal være dit nye udendørs træningsfællesskab. Tilmeld dig en prøvetime og se om det er noget for dig

IMG_8167 (1).JPG

Se vores ugeplan  lige her

arrow&v

Du er nu tilmeldt holdet, og du vil modtage en SMS med bekræftelsen inden for få dage. Har du valgt at blive ringet op, modtager du også en sms med opkaldstidspunkt.

urban logo 2022.png
Stephanien2_edited.png

blivløber.dk

Lær at løbe 3 eller 5 km på 8 uger med mig i ørnene

NÆSTE FORLØB STARTER den 9. maj 2022

 

Mit navn er Stephanie og jeg guider dig gennem hver træningstur i tempo, mens jeg holder tiden og fortæller dig hvornår du er halvvejs og kan vende om igen - nemmere bliver det ikke!

Du kommer sikkert igang og sikkert i mål, med mig i ørene og vi løber sammen.

Vi starter stille ud med en masse gang og powerwalk, og sætter mere løb på hen ad vejen. 

 

I forløbet får du 19 træningstimer af 30-45 min varighed.

Se priser og tilmelding her, hvor du også kan læse mere og få 15 min gratis prøvetræning, så du kan se om vores træningskoncept også er noget for dig

LÆS MERE

 

minløbetræning.dk

Få vores online intervaltrænings-univers direkte i dine høretelefoner. For dig som ønsker pulstræning i din hverdag, hvor du slipper for at tænke på noget andet end dit tempo. 

Jeg guider dig i forskelige tempoer direkte igennem dine høretelefoner i 30 min varighed på hver intervaltræning.

Med 99 kr. om måneden får du én ugentlig interval træning som du kan gennemfører så mange gange du har lyst til i ugens løb. Der lægges en ny træning ud hver mandag under dit login.

Jeg støtter og kommer med gode løberåd undervejs, så du kan blive endnu hurtigere, få bedre kondition og være sikker som løber. 

Har du spørgsmål så kontakt os endelig på urbanrundk@gmail.com

 

KØB DIT MEDLEMSKAB LIGE HER

Fil til hjemmesiden.png
 
urbanpigerne_edited_edited.jpg

Mød os

"Mød os på hver træningstime, når vi underviser og laver fede træningstimer til dig, og en masse andre skønne kvinder (og mænd) i Odense og Middelfart. 

Vi er et team bestående af sundhedsfaglige uddannede instruktører (idræt, fysioterapi, kiropraktik). Vores træningsfokus og koncept ligger på, at det skal være sjovt og motiverende at være med, fremfor at være hårdt og opslidende. Hos os kan du trygt føle dig tilgodeset, da vi giver plads til alle niveauer. Du kan nemlig helt selv vælge, om du vil gå eller løbe til alle vores træninger. Du vil hurtigt opleve at en træningstime består i, at du bare skal yde efter evne og lyst, og at du sagtens kan være med, uanset om du har masser af træningserfaring eller slet ingen. Har du spørgsmål, så skriv endelig til os på urbanrundk@gmail.com"

Stephanie Møller, Stifter

Cand.scient Idræt og Sundhed

LAV EN FIRMAAFTALE