Få en gratis prøvetime!

Kom med i et fællesskab med 300 kvinder og prøv om det også er noget for dig. Hver træningstime er helkropstræning med puls.

På alle hold kan du både gå og løbe - det bestemmer du.

Tilmeld dig en gratis prøvetime nedenfor!

Vi vil så gerne vise dig vores koncept! Måske det også er noget for dig?

arrow&v

Du er nu tilmeldt holdet, og du vil modtage en SMS med bekræftelsen inden for få dage. Har du valgt at blive ringet op, modtager du også en sms med opkaldstidspunkt.

IMG_8167 (1).JPG

Se vores ugeplan  lige her

urban logo 2022.png
IMG_3907.jpeg

blivløber.dk

Lær at løbe 3 eller 5 km på 8 uger med mig i ørnene

NÆSTE FORLØB STARTER den 9. maj 2022

 

Mit navn er Stephanie og jeg guider dig gennem hver træningstur i forskelligt tempo, mens jeg tager mig af tiden og fortæller dig præcis hvad du skal gøre undervejs. Sammen med mig kommer du sikkert igang og sikkert i mål, for vi starter helt stille og roligt ud med en masse gang og powerwalk, og bygger mere løb på hen ad vejen. Vi løber sammen til hver træningstime, online, for jeg er med ude på turen. 

I forløbet får du 19 træningstimer af 30-45 min varighed, fordel på 8 uger, og den enkelte træning lægger tilgængelig til den næste lægges os (så du presses til at gennemfører dem).

Se priser og tilmelding herunder, og få 15 min gratis introtræning, så du kan se om træningskonceptet også er noget for dig

LÆS MERE

Anbefalinger

 

minløbetræning.dk

Få vores online intervaltrænings-univers direkte i dine høretelefoner. For dig som ønsker pulstræning i din hverdag, hvor du slipper for at tænke på noget andet end dit tempo. 

Jeg guider dig i forskelige tempoer gennem 30 min varighed på hver intervaltræning.

Med 99 kr. om måneden får du en ny intervaltræning hver mandag som du kan gennemfører så mange gange du har lyst til i ugens løb. Du skal blot logge ind, tage skoene på og så er du afsted!

 

Jeg støtter og kommer med gode løberåd undervejs, så du kan blive endnu hurtigere, få bedre kondition og blive en sikker løber. 

Har du spørgsmål så kontakt mig endelig på urbanrundk@gmail.com

 

KØB DIN LØBETRÆNING LIGE HER

Fil til hjemmesiden.png
 
urbanpigerne_edited_edited.jpg

urban-teamet

"Mød os på hver træningstime, når vi underviser og laver fede træningstimer til dig, og en masse andre skønne kvinder (og nu også mænd) i Odense og Middelfart, eller når vi guider dig gennem dine høretelefoner på et af vores forløb.

Vi er et team bestående af sundhedsfaglige uddannede instruktører (idræt, fysioterapi, kiropraktik). Vores fokus og koncept ligger på, at det skal være sjovt og motiverende at træne, fremfor at være hårdt og opslidende. Hos os vil du opleve at du kan føle dig tryg og tilgodeset, da vores træning er lavet til alle niveauer. Du kan nemlig helt selv vælge, om du vil gå eller løbe på alle vores hold. Du vil hurtigt opleve at en træningstime består i, at du skal yde efter evne og lyst, og at du sagtens kan være med, uanset om du har masser af erfaring eller slet ingen har.

Har du spørgsmål, så skriv endelig til os på urbanrundk@gmail.com"

Stephanie Møller, Stifter

Cand.scient Idræt og Sundhed

LAV EN FIRMAAFTALE