top of page

Find glæden ved at træne i naturen med urban 

Kun for kvinder

✔️  Er du ny og gerne vil igang, så er urban-konceptet din oplagte mulighed 💪🏼😍 

Man kan deltage som ny på alle vores hold, for uanset om du har meget eller lidt erfaring, så hjælper vi dig og giver dig al vejledning, øvelser og alt det som du har brug for, for at komme ordentlig igang 🌳😃

 

Du kan både gå og løbe på alle vores hold, og der bliver altid forevist forskellige variationer af styrkeøvelserne, så du selv kan vælge hvilken intensitet du ønsker at træne med, ud fra dit udgangspunkt!

Din første time med os er gratis! 🤩

Læs lidt om vores hold her nedenfor:

urbanWALK (Hver mandag kl. 17.15-18.15)

Dette hold er helt nyt og til dig som gerne vil igang med træning eller dig som elsker gang som træningsform. På dette hold får du styrketræning til hele kroppen, kombineret med puls (gang)

Vi bruger det pågældende område, hvor træningen finder sted og er sammen om træningen hele timen. Se hvor næste træning finder sted lige her

urbanTRAINING (Træning hver mandag, tirsdag og torsdag):

Hver time er kombineret med forskellige former for løb og/eller walk, styrketræning, korte og lange intervaller, koordinationstræning, makkerøvelser og meget mere.
I disse timer har vi ikke fokus på at løbe og gå lange distancer, istedet bruger vi det pågældende område, som vi er på.

Se hvor næste træning i Odense finder sted lige her

urbanDISTANCE (Træning hver onsdag kl. 17.00-18.00)
 I denne time går og løber vi en distance på 4-5 km. i og omkring Odense C. Du kan både gå og løbe - det er dig der bestemmer tempoet og der er plads til ALLE kvinder! 

Vi starter enten fra Storms Pakhus eller fra Nelles ved Munke Mose.

Men se hvor næste træning finder sted lige her. 
 

🌟 Du skal blot snøre skoene og komme fuldstændig som du er til alle timerne!

Ønsker du at være medlem efter din første træning koster der 129 kr./mdr. Med dette får du fri adgang til alle ugens hold!

Vi har ingen binding på vore medlemskab. 

Har du spørgsmål, så skriv endelig til os på urbanrundk@gmail.com

bottom of page