De syngede træer.jpg

Her træner vi udendørs i Aalborg

I urbanRUN&WALK bruger vi hele byen til udendørstræning i Aalborg, da vi gerne vil vise hvordan man kan bruge byen. Vi er ikke en traditionel løbeklub for kvinder i Aalborg, fordi vi både tilbyder gang og løb på alle udendørs træningshold. Vi er derfor også en gåklub for nybegyndere og for erfarne. Du kan deltage udfra dit eget konditionsniveau, uanset om du er begynder i løb eller en erfaren powerwalker eller løber. Hver time er en blanding af udendørs fitness træning, hvor du træner med egen kropsvægt, samt løbetræning eller gåtræning.

Træning i fjordmarken

Vi laver udendørs træning på området ved Fjordmarken, som tilbyder flere grønne områder til udendørs trænings intervaller og styrketræning med powerwalk og løb i Aalborg. Området her er skønt og let at komme til, både på cykel og i bil. Vi mødes ved Kulturbroen når vi træner ved Fjordmarken. Nogle dage rykker vi også længere hen mod Aalborg Street Food området, men vi mødes altid samme sted.

Træning i Kildeparken

Vi bruger Kildeparkens skønne store park hvor der er rig mulighed for at dyrke motion i Aalborg og brede os lidt. Hver gang vi er i Kildeparken, mødes vi ved De syngende træer lige op ad parken, og laver en omgang outdoor træning.

Skoven ved Zoo

Mølleparken i Aalborg er omgrænset af det smukke skovområde og store græsplæner. Det er det perfekte sted for udendørs træning i Aalborg. Vi mødes ved Mølleparken 63, når vi er i Skoven ved Zoo. Nogle dage bruger vi den ene del af skoven til udendørs fitness træning og andre dage bruger vi den anden del, hvor vi også laver en masse udendørs styrketræning. Men mødestedet er altid det sammen.

Træning ved de syngende træer

Hver søndag er der fælles søndagstræning i Østre Anlæg med udendørs fitness for os kvinder i Aalborg. Det er en perfekt måde at starte dagen på, hvorefter du kan nyde søndagen med benene oppe og med god samvittighed. Humøret er højt og vores weekendtræning kan noget helt specielt. Her er humøret lidt ekstra højt og vi elsker det. Vi mødes altid ved Bonnesensgade 13, og går sammen ind i parken.

Træning i Sohngårdsholm parken

Parken byder på mange fine gå og løbestier, som vi bruger til intervaltræning. Vi træner sammen og er omkring hinanden hele timen, og derfor har vi ikke distancetræning i timerne.

Læs mere om vores træning i Aalborg 

Østre anlæg.jpg