En gratis prøvetime? Du tilmelder dig blot til en af nedenstående timer
unnamed.jpg

Skal du være med i vores udendørs træningsfællesskab i Haderslev?

Få en gratis prøvetræning 

*almindelig medlemspris 129 kr/mdr. - Vi har ingen binding.

Vil du gerne prøve urban i Haderslev og se om det er noget for dig, så skal du tilmelde dig her.
 
Når du har Udfyldt formularen nedenfor så er du tilmeldt det pågældende hold. Du vil ikke modtage nogen sms eller mail, som påmindelse, så husk at skrive det i din kalender.
Udfyld fomularen og vi tilmelder dig din første prøvetime

Du er nu tilmeldt! Husk at skrive datoen i din kalender.

IMG_9929.JPG
IMG_8167 (1).JPG

Hvorfor vælge udendørs træning for kvinder hos urbanRUN&WALK i
Haderslev?

"Væk med træningsudstyr og lange distancer"

 

Hos urban ligger vi fokus på, at lave udendørs træning i naturen, hvor alle niveauer kan være med, så du går fra hver holdtræning med en succesfølelse, uanset dit fysiske niveau. Du skal nemlig bare komme fuldstændig, som du er!

I urban er der stort fokus på, at træningen er social og motiverende, fremfor hård og opslidende. Derfor er vores dygtige og søde instruktører alle uddannet til at vælge træningsøvelser, hvor du som deltager selv vælger intensiteten og sværhedsgraden, uden at du skiller dig ud fra mængden - for vi er alle forskellige! Derfor kan du ligeledes både gå, powerwalke og løbe til alle urban-træninger, uanset om du er en sprinter eller en stille og rolig starter. Hos os er det DIG der bestemmer tempo og vi hjælper dig på vej i alle vores udendørs træningsfællesskab for kvinder.

Vi er altid på udkig efter flere instruktører til opstart i nye byer.

Vi vil elske at høre fra dig, hvis du går med en trænerdrøm i maven, og godt kunne tænke dig at starte et eller flere urban-hold op for kvinderne i din by. Det er ikke afgørende hvor stor din by er.

Lad os høre fra dig!

Læs mere om 'urban i din by' lige her

IMG_2429 (1).JPG