En gratis prøvetime? Du tilmelder dig blot til en af nedenstående timer
unnamed.jpg
VI kan desværre ikke starte 
vores afdeling op  i Aalborg
på nuværende tidspunkt 

Vi har på nuværende tidspunkt ingen hold i Aalborg

Men vi håber at vi senere på året får mulighed for det!

Skriv meget gerne din mail nedenfor, hvis du vil have besked så snart vi åbner i Aalborg

Skriv dig på vores kontaktliste

Du hører fra os så snart vi åbner afdeling i Aalborg!

IMG_4282%202_edited.jpg
 
IMG_8167 (1).JPG

Hvorfor vælge udendørs træning for kvinder hos urbanRUN&WALK i Aalborg?

"Væk med træningsudstyr og lange distancer"

 

Hos urban ligger vi fokus på, at lave udendørs træning i naturen, hvor alle niveauer kan være med, så du går fra hver holdtræning med en succesfølelse, uanset dit fysiske niveau. Du skal nemlig bare komme fuldstændig, som du er!

I urban er der stort fokus på, at træningen er social og motiverende, fremfor hård og opslidende. Derfor er vores dygtige og søde instruktører alle uddannet til at vælge træningsøvelser, hvor du som deltager selv vælger intensiteten og sværhedsgraden, uden at du skiller dig ud fra mængden - for vi er alle forskellige! Derfor kan du ligeledes både gå, powerwalke og løbe til alle urban-træninger, uanset om du er en sprinter eller en stille og rolig starter. Hos os er det DIG der bestemmer tempo og vi hjælper dig på vej i alle vores udendørs træningsfællesskab for kvinder.

skovtræer

Hvor træner vi?

Naturen er vores træningscenter og vi bruger hele byen til træning, da vi gerne vil vise hvordan byens rum og grønne områder kan bruges til fysisk aktivitet og udeliv. Vi er ikke en traditionel løbeklub i Aalborg, fordi vi både tilbyder gang, løb & styrketræning på alle udendørs træningshold. Vi er nemlig også en gåklub for nybegyndere i løb og for erfarne løbere i Aalborg. Du kan deltage udfra dit eget konditions niveau, uanset om du er begynder i løb eller eller helt en erfaren powerwalker eller løber. Hver time tilbyder vi en blanding af udendørs fitness træning i Aalborg, hvor du træner med egen kropsvægt, samt løbetræning eller gåtræning til de forskellige øvelser i timen.

Læs mere om vores lokationer her

Østre anlæg.jpg

Vi er altid på udkig efter flere instruktører til opstart i flere byer

Vi vil elske at høre fra dig, hvis du går med en trænerdrøm i maven, og godt kunne tænke dig at starte et eller flere urban-hold op for kvinderne i din by. Det er ikke afgørende hvor stor din by er.

Lad os høre fra dig!

Læs mere om 'urban i din by' lige her

IMG_2429 (1).JPG