En gratis prøvetime? Du tilmelder dig blot til en af nedenstående timer
unnamed.jpg

Bliv en del af det nye udendørs  træningsfællesskab for kvinder i Aalborg?

1 kr. indtil 14. juni.

Tilmeld dig din første prøvetime nedenfor

(*almindelig medlemspris 129 kr/mdr. for fri træning - Vi har ingen binding)

Prøv en gratis prøvetræning i urbanRUN&WALK i Aalborg og se om det er noget for dig inden du melder dig til.
 

Tilmeld dig et hold herunder og få en gratis prøvetræning.

Når du har deltaget i en gratis prøvetræning, kan du tilmelde dig som medlem til 1 kr. og træne løs, helt indtil den 14 juni.

AALBORG

Uge 20

Mandag d. 17/5 - kl. 16:30-17:30

Fjordmarken

Mødested: Skudehavnsvej

v. kulturbroen

Onsdag 19/5 - kl. 17:00-18:00

Skoven ved Zoo

Mødested: Mølleparkvej 63

Søndag 23/5 - kl. 10:00-11:00

Østre Anlæg

Mødested: Bonnesensgade 13

Uge 21

Mandag d. 24/5 - kl. 16:30-17:30

Kildeparken

Mødested: v. de syngende træer

Onsdag 26/5 - kl. 17:00-18:00

Fjordmarken

Mødested: Skudehavnsvej

v. kulturbroen

Søndag 30/5 - kl. 10:00-11:00

Østre Anlæg

Mødested: Bonnesensgade 13

Uge 22

Mandag d. 31/5 - kl. 16:30-17:30

Skoven ved Zoo

Mødested: Mølleparkvej 63

Onsdag 2/6 - kl. 17:00-18:00

Kildeparken

Mødested: v. de syngende træer

Søndag 6/6 - kl. 10:00-11:00

Østre Anlæg

Mødested: Bonnesensgade 13

Uge 23

Mandag d. 7/6 - kl. 16:30-17:30

Sohngårdsholmparken

Mødested: Borgmester Jørgensen Vej 1A

Onsdag 9/6 - kl. 17:00-18:00

Skoven ved Zoo

Mødested: Mølleparkvej 63

Søndag 13/6 - kl. 10:00-11:00

Østre Anlæg

Mødested: Bonnesensgade 13

Udfyld fomularen og vi tilmelder dig din første prøvetime

Du er nu tilmeldt! Husk at skrive datoen i din kalender.

IMG_4282%202_edited.jpg
IMG_8167 (1).JPG

Hvorfor vælge udendørs træning for kvinder hos urbanRUN&WALK i Aalborg?

"Væk med træningsudstyr og lange distancer"

 

Hos urban ligger vi fokus på, at lave udendørs træning i naturen, hvor alle niveauer kan være med, så du går fra hver holdtræning med en succesfølelse, uanset dit fysiske niveau. Du skal nemlig bare komme fuldstændig, som du er!

I urban er der stort fokus på, at træningen er social og motiverende, fremfor hård og opslidende. Derfor er vores dygtige og søde instruktører alle uddannet til at vælge træningsøvelser, hvor du som deltager selv vælger intensiteten og sværhedsgraden, uden at du skiller dig ud fra mængden - for vi er alle forskellige! Derfor kan du ligeledes både gå, powerwalke og løbe til alle urban-træninger, uanset om du er en sprinter eller en stille og rolig starter. Hos os er det DIG der bestemmer tempo og vi hjælper dig på vej i alle vores udendørs træningsfællesskab for kvinder.

De syngede træer.jpg

Her træner vi

I urbanRUN&WALK bruger vi hele byen til udendørstræning i Aalborg, da vi gerne vil vise hvordan man kan bruge byen. Vi er ikke en traditionel løbeklub for kvinder i Aalborg, fordi vi både tilbyder gang og løb på alle udendørs træningshold. Vi er derfor også en gåklub for nybegyndere og for erfarne. Du kan deltage udfra dit eget konditionsniveau, uanset om du er begynder i løb eller en erfaren powerwalker eller løber. Hver time er en blanding af udendørs fitness træning, hvor du træner med egen kropsvægt, samt løbetræning eller gåtræning.

Fjordmarken

Vi træner på området ved Fjordmarken, som tilbyder flere grønne områder til udendørs trænings intervaller og styrketræning med gang og løb i Aalborg. Området her er skønt og let at komme til, både på cykel og i bil. Vi mødes ved Kulturbroen når vi træner ved Fjordmarken. Nogle dage rykker vi også længere hen mod Aalborg Street Food området, men vi mødes altid samme sted.

Kildeparken

Vi bruger Kildeparkens skønne store park hvor der er rig mulighed for at dyrke motion i Aalborg og brede os lidt. Hver gang vi er i Kildeparken, mødes vi ved De syngende træer lige op ad parken, og laver en omgang outdoor træning.

Skoven ved Zoo

Mølleparken i Aalborg er omgrænset af det smukke skovområde og store græsplæner. Det er det perfekte sted for udendørs træning i Aalborg. Vi mødes ved Mølleparken 63, når vi er i Skoven ved Zoo. Nogle dage bruger vi den ene del af skoven til udendørs fitness træning og andre dage bruger vi den anden del, hvor vi også laver en masse udendørs styrketræning. Men mødestedet er altid det sammen.

De syngende træer

Hver søndag er der fælles søndagstræning i Østre Anlæg med udendørs fitness for os kvinder i Aalborg. Det er en perfekt måde at starte dagen på, hvorefter du kan nyde søndagen med benene oppe og med god samvittighed. Humøret er højt og vores weekendtræning kan noget helt specielt. Her er humøret lidt ekstra højt og vi elsker det. Vi mødes altid ved Bonnesensgade 13, og går sammen ind i parken.

Sohngårdsholm parken

Parken byder på mange fine gå og løbestier, som vi bruger til intervaltræning. Vi træner sammen og er omkring hinanden hele timen, og derfor har vi ikke distancetræning i timerne.

Østre anlæg.jpg

Vi er altid på udkig efter flere instruktører til opstart i flere byer

Vi vil elske at høre fra dig, hvis du går med en trænerdrøm i maven, og godt kunne tænke dig at starte et eller flere urban-hold op for kvinderne i din by. Det er ikke afgørende hvor stor din by er.

Lad os høre fra dig!

Læs mere om 'urban i din by' lige her

IMG_2429 (1).JPG